Alium Finance samler $ 2,2 millioner i løpet av en privat runde

27. mars 2021 avsluttet Alium Financ e- plattformen sin private salgsrunde på 48 timer, og samlet $ 2,2 millioner fra ledende fond i kryptobransjen.

De 16 store investorene som deltok i Alium Finance private runde inkluderte slike fremtredende navn som Cryptomeria Capital, Jun Capital, Exnetwork Capital, Consensus Labs, BlockUnify og andre

Bitcoin Up kunngjorde nylig lanseringen av en multi-blockchain-utveksling, en NFT-markedsplass med muligheten til å innlemme flere blockchains for å etablere en bro mellom blockchains, og implementeringen av en cross-play nonfungible token asset protocol for blockchain-baserte spill. Det første produktet i Alium Finance-økosystemet var AliumSwap-børsen som opererte på Binance Smart Chain-blockchain. Prosjektet planlegger også å koble til Heco blockchain i april og flere lovende blockchain-nettverk, inkludert lag-to-løsninger, for eksempel Matic.

Hovedmålet med prosjektet er å tiltrekke seg oppmerksomhet mot nye og lovende teknologier med spesielt fokus på NFT-er. Prosjektutviklingsteamet tror på integrering og bruk av avanserte løsninger basert på NFT og forbereder seg på å holde en offentlig runde basert på den første NFT-tilbudsmodellen i slutten av april og begynnelsen av mai 2021.

Blant de store fordelene med Alium Finance-plattformens tekniske løsninger er at alle prosjektsmarte kontrakter gjennomgår strenge sikkerhetsrevisjoner av ledende blockchain-revisorer, som Chainsulting og CertiK

Prosjektgruppen er trygg på at tidlig støtte fra selskaper vil gjøre det mulig å bli en av de ledende aktørene på det desentraliserte finansmarkedet. Kunngjøringer om mer lovende partnerskap og samarbeidsavtaler vil bli presentert i nær fremtid sammen med en rekke nye produkter og tjenester som skal legges til plattformen.

Prosjektgruppen planlegger å bruke de innsamlede midlene til å øke antall utviklere som arbeider med teknologibakken og akselerere lanseringen av nye produkter, samtidig som det sikres det høyeste sikkerhetsnivået for brukere av plattformen. Vilkårene for den offentlige runden vil bli kunngjort i nær fremtid da Alium Finance planlegger å plassere en del av tokens som er tildelt offentlige runder på flere IDO-plattformer.